1HM2 Gaia Bungert

Gaia Sofia Bungert

( Lid van team: Lumion Amsterdam team 1 )

Laten we iedereen even veel geven. De mensen in armoede verdienen evenveel voedsel als wij. Alleen de voedselbanken zijn op dit moment slecht aan het gaan door covid. Daarom komen er geen mensen meer langs en gaat het steeds slechter. #STAYSAFEENGEEF

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?