1v2 Sinem Ecrin Altinisik

Sinem’s Pagina 🖤 #stay.safe.en.geef

( Lid van team: Lumion Amsterdam )

“Ik vind dat iedereen eten zou moeten kunnen hebben. Vooral in Corona tijd is alles iets moeilijker, maar door te doneren kan je toch nog de wereld een stukje beter maken! Elke donatie helpt, elke donatie maakt iemand of meerdere mensen weer blij!”

Help jij ook met andere blij maken? 🖤🌿

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

01/12/2020
17:00

Anoniem

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?