Babette Scheepers

Help ons om anderen een fijne kerst te geven

( Lid van team: TU/e 1ZEUB0 inzamelingsactie )

Voor ons vak Intro to Technology Entrepreneurship hebben wij de opdracht gekregen om zoveel mogelijk financiële of sociale waarde te creëren binnen vier uur. Graag wilden we tegelijkertijd iets goeds doen voor onze medemens en hebben wij er daarom ook voor gekozen om alle opbrengsten te doneren aan de voedselbank. Zij kunnen met dit geld de mensen helpen die het helaas iets minder breed heb

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

06/12/2021
14:53

Anoniem

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?