Beyza Gungor

Voedselpakketten

( Lid van team: Raminza )

Hi, wij zijn drie jonge vrouwen die in deze lastige periode een reikende hand willen uitsteken. Dit willen wij doen door middel van het inzamelen van geld voor voedselpakketten. Op deze manier kunnen wij toch wat betekenen voor mensen die het minder breed hebben en het zelf niet kunnen veroorloven. Dit zullen wij met veel passie, liefde en doorzettingsvermogen doen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?