Danny Velthuis

DanTaztic's 12 uur stream

Bijna één miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen diegene die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselhulp. Door de coronacrisis hebben steeds meer mensen deze hulp nodig. Vandaar dat ik deze actie start.

Op woesndag 30-12-2020 doe ik daarom een 12 uur stream van 11:00 uur tot 23:00 uur  die te volgens is op https://www.twitch.tv/dantaztic.

Mijn doel zoveel mogelijk geld voor voedselpakketten ophalen. 

Groetjes Danny (DanTaztic)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/12/2020
23:06

Robin

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?