Eric Tuerlings

Sportief en creatief voor de voedselbanken.

Heb zelf ooit gebruik gemaakt van de Voedselbank. Is nu niet meer nodig. Dus wil er nu voor gaan zorgen dat anderen van deze top organisatie gebruik kunnen maken.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

22/10/2021
03:46

M.J.W.Tuerlings

Bekijk alle
  Bekijk alle
11/08/2021 | 9:49

Leuk om te beginnen.

               Hallo allemaal, Vind het leuk dat u hier komt kijken. Wat ik allemaal van plan ben zal hier zeker blijken. Heb een aantal leuke dingen in gedachten. Maar hierop zult u nog even moeten wachten.  DUS KOM REGELMATIG KIJKEN. WANT IK ONTVANG U HIER MET VEEL; PLEZIER ( Deze informatier kan u dus terugvinden op www.facebook.com/creaduimenomhoog of hier in de blogs)..

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?