Fleur Saes

Geef iedereen een fijne kerst

In Nederland leven bijna 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. Door de coronacrisis hebben veel meer mensen het moeilijk gekregen en moeten sommige mensen meer letten op hun uitgaven. Juist dit jaar is het extra belangrijk dat iedereen een gelukkige kerst kan vieren zonder te moeten opletten of ze iets wel of niet kunnen kopen. Om deze reden wil ik graag een extra steentje bijdragen en ik hoop dat jullie mij willen helpen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

16/12/2020
19:02

Anoniem

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?