Heleen Visser

BSO Kastanjetuin viert sint Maarten met een lampionnenoptocht

( Lid van team: Team Kastanjetuin )

BSO Kastanjetuin loopt op 11 november een lampionnenoptocht met de kinderen en hun familie een route door de wijk. Door de verkoop van de lampionnen zamelen we geld in voor de voedselbank. Ook kunnen ouders en familie houdbare producten inleveren voor de voedselbank. De kinderen gaan de donatie persoonlijk overhandigen bij de voedselbank in Breda.
#samensterk #wezienjegraag #voedselbank #BSOkastanjetuin #Kober

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

22/10/2021
19:26

Hans

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?