Ilona Ilona

Mensen hulp bieden ❤️

Hallo lieve mensen , ik wil graag mensen helpen die het niet breed hebben .. Aangezien het een moeilijke tijd is en er vele zijn die hun baan verliezen , ontslagen worden of opeens geen inkomen tot weinig hebben wil ik graag wat geld inzamelen om ze een handje te helpen elk cent telt 😊

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?