Jamie Ellison

Help jij mee de voedselbank steunen?

Omdat armoede geen keuze is. Omdat geen enkel kind ervoor kiest om geen eten of cadeautjes te krijgen met de feestdagen. Omdat wij, die het wat breder hebben. Wij die niet in armoede leven, WEL kunnen kiezen om echt iets te betekenen voor hen...

Doneer wat je kan. ( elke euro telt ) Doneer zodat jouw keuze om te helpen en bewuste keuze is.

Samen tegen armoede.

Haar & Huis anno 2017, kiest bewust en doneert.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

05/12/2020
09:33

bianca

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?