Joe de Ridder

MBO Rijnland voedselbank actie!

de studenten van laatste leerjaar gehandicapte zorg/specifieke doelgroepen zijn bezig om geld in te zamelen voor de voedsel bank op allerlei verschillende manieren. In ons land zijn er ruim 1 miljoen mensen die leven onder de armoedegrens, wel 6,2% van de bevolking. Wij hopen met deze actie wat geld in te zamelen voor deze mensen om hun dag een stukje beter te maken.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

11/04/2021
15:28

Kim

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?