Lani Nooter

Actie Lani Nooter: een kerstwens

Ik vind de december maand een van de gezelligste maanden van het jaar. Lekker met de familie gourmetten of warme chocolademelk drinken rond een vuurtje. Maar er leven in Nederland nog meer dan 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. Deze mensen moeten knokken om überhaupt wat te eten op tafel te zetten. Daarom wil ik, met een blik op de december maand en de kerstwensen die daar aan toebehoren jullie vragen om samen met mij naar een doel te werken, namelijk €250 euro ophalen voor de voedselbank. Van die €250 euro kunnen zij 50 gezinnen een hele week te eten geven!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

07/01/2022
14:31

Anoniem

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?