Marc Roodhuyzen de Vries

Rondje Nederland - 1478KM voor 1.478 Voedsepakketten

( Lid van team: Nexio Projects )

In 2020 zochten 160.500 mensen hulp van de voedselbank, ruim 6% meer dan het jaar ervoor. Dit is voor een groot gedeelte natuurlijk toe te wijzen aan de corona crisis. Voedselonzekerheid neemt toe en dan met neme onder kleine ondernemers en jongeren die hun bijbaan zijn verloren. 

Nexio Projects komt daarom in actie met een rondje Nederland: 1478 km voor 1478 voedselpakketten!

 

Vanaf 1 april gaan we als team de kilometers lopen met als doel €7.390 op te halen. Elke €5 is 1 voedselpakket.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

07/04/2021
09:56

Pauline

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?