Marilse Engelhardt

Love for food

( Lid van team: Project Social Impact )

Dankzij onze school Windesheim Flevoland krijgen wij de kans doormiddel van een super leuk project mensen te helpen dje het nodig hebben. Voedsel te kort is hedendaags nog steeds een groot probleem die veel gezinnen raakt. Vooral nu in de corona crisis zijn veel mensen financieel geraakt. Wij willen deze gezinnen helpen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?