Marja Tack

Om de verspilling in mijn B&B een beetje goed te maken

Ik run een kleine B&B en bij het ontbijt blijft wel eens wat over en dat gaat dan weg. Daarom heb ik bedacht dat ik wat voor de Voedselbank Ermelo wil doen. Ik mag geen alcohol verkopen maar mijn gasten willen wel eens een biertje drinken. Ik heb het voor ze in huis en vraag dan een donatie voor de Voedselbank.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

21/07/2021
21:13

Anoniem

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?