ProGress OW

ProGressOW 12-uur stream

Het jaar 2020 komt alweer bijna ten einde. Als er iets is wat wij hebben geleerd in het afgelopen jaar is dat op de een op de andere dag je leven radicaal kan veranderen. Sommige dingen heb je simpelweg niet in de hand en dit geldt ook voor de mensen die door omstandigheden afhankelijk zijn geworden van de voedselbank.

Om de voedselbank te steunen organiseer ik aanstaande woensdag (30 december) een charity stream van 11:00-23:00. De stream kan met een maximum van 4 uur verlengd worden tot 03:00 uur 's nachts. Alle donaties die worden gedaan tijdens deze stream worden gedoneerd aan de voedselbank! 

In de stream zal tevens een banner duidelijk zichtbaar zijn met een link naar deze pagina, waar iedereen rechtstreeks een donatie kan doen aan de voedselbank.

31/12/2020
01:23

Anoniem

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?