Robert Siroen

EYSIR Suite - Roepaen podium

Wij zijn EYSIR. Een duo bestaande uit Hartog Eysman (zang) en Robert Siroen (gitaar).
We kregen het aanbod om een dag gebruik te maken van een prachtige concertzaal in het oude Maria Roepaen klooster in Ottersum.
Om optimaal gebruik te maken van de magische akoestiek van deze zaal hebben we vier strijkers gevraagd om onze muziek te verrijken met hun mooie klanken.
Het was ontzettend leuk om met deze lieve mensen samen te spelen.

Om de liefdadigheid van Roepaen door te zetten willen wij deze video gebruiken om geld in te zamelen voor de Voedselbank.
We willen iedereen die dit leest vragen om te doneren aan deze mooie organisatie.

Heel erg bedankt namens de Voedselbank en namens ons.

Heel veel kijk- en luisterplezier!

https://youtu.be/MmR9GNd0qt8

<3

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

11/09/2021
11:45

Pauline

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?