Stephane Masson

Hulp met WOZ bezwaar in ruil voor hulp aan voedselbank

De gemeente heeft een vergoeding betaald i.v.m. onterecht hoge WOZ. Wij willen onze buren motiveren om deze vergoeding in te zetten als donatie voor de voedselbank in plaats van een fles wijn die wij in ruil voor de dienst hebben bedongen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/03/2021
22:05

B

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?