The Karma Factory Regio College

MDT-project The Karma Factory

Studenten van het Regio College volgen het MDT-procent 'The Karma Factory'. Hiervoor zetten zij zich in voor de maatschappij! Deze studenten hebben ervoor gekozen zich in te zetten voor de voedselbank. Ze verzamelen voedsel en halen geld op. Helpt u ze hun doel te behalen? Elke euro is mooi meegenomen!! :D

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

16/06/2021
10:03

L

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?