Wits Noord

Foute Kersttruien ontbijt Wits Noord

Met de feestdagen organiseren wij vaak gezellige etentjes met familie en/of vrienden. Waar wij een ‘overload’ aan eten hebben, zie je dat er veel mensen zijn die door omstandigheden niet beschikken over voldoende eten of andere zaken. Met deze kerstgedachte willen wij ons inzetten voor deze mensen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

16/12/2021
13:48

Arnoud

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?