Yvon Roubroeks

inzamelingsactie van vluggeveggie.nl voor de voedselbank!

VluggeVeggie.nl wilt de wereld een stukje mooier maken door plantaardig te gaan eten. Toch leven zo'n 1 miljoen Nederlanders onder de armoede grens. Dat moet anders! Door samen gebruik te maken van deze doneeractie of door voedsel te brengen naar inzamelpunten, kunnen wij gezinnen ondersteunen die het heel hard nodig hebben.

Doneer een (klein) bedrag of breng producten naar je plaatselijke voedselbank. Ook is het mogelijk producten bij mij thuis af te leveren, die ik op 31 mei ga inleveren!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/09/2021
13:43

Sascha

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?