MBO Utrecht Zorg en Welzijn Team 1

Doneer extra in coronatijd

De corona crisis raakt iedereen, het is nu nóg lastiger om rond te komen. Voedsel is nu hard nodig! Wij, leerlingen van MBO Utrecht Zorg en Welzijn zamelen geld in voor de voedselbank. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Doe iets goeds en help de medemens! Doneer en help mee! Bedankt alvast! #doneer #mboutrecht

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

15/02/2021
17:21

merian

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?