Pensioen Johan Teunisse

Help jij mee om bij Johan's pensioen een mooi bedrag in te zamelen?

Beste allemaal,

Zoals jullie Johan zeker wel kennen, geeft hij graag met gulle hand en zet hij het liefst anderen in hun kracht. Ook gaat het hem aan het hart dat er mensen zijn in Nederland die het niet zo makkelijk hebben. Zijn grote wens is om hen een handje te helpen. Help jij daarom mee om ter ere van zijn pensioen een mooi bedrag in te zamelen voor de voedselbank?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

29/04/2021
18:08

Mark

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?