Tour.de.tandem

Wij gaan op de tandem naar Parijs, sponsor de voedselbank!!

Hallo, wij gaan met z'n vieren ervoor zorgen dat onze tandem de Eiffeltoren haalt. Dit is natuurlijk een pittige reis, maar dat doen wij niet voor niets. Wij proberen met onze reis van 600 km zoveel mogelijk geld op te halen voor de voedselbank! Jullie kunnen ons sponsoren door deze link & volg ons ook vooral op Instagram voor de updates! @tour.de.tandem

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

03/08/2021
17:12

Klaas en Gerda

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?